Skinke med kaffeglasur
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : Red : |
|
|
Skinken pakkes fast ind i aluminiumsfolie, sættes i den forvarmede ovn og steger ca. 2 timer ved 180 C. Imens inddampes honning, kaffe og krydderier i 10 min. over lavt blus til en glasur.
Når skinken har stegt i 2 timer, tages den ud af ovnen, folien åbnes, og spæklages ridses på kryds og tværs. Pensles med kaffeglasuren og steger videre i 35-40 min. Pensles af og til med glasuren. De velafdryppede kirsebær og abrikoser stænkes med en smule Maraschino eller cognac og sættes på en tandstikker. Stik spyddene i krydsene på det ridsede spæklag. Rør lidt sur fløde i stegeskyen og kom de tiloversblevne kirsebær og abrikoser i sovsen. Skinken er også dejlig til koldt bord.
|
|
Opskriften er vist 10255 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne