Kirsebærkage 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne, vanillesukker og sukker til let skum. Sigt mel, bagepulver, maizenamel og kakao sammen. Pisk æggehviderne stive. Æggehvidemassen vendes i æggeblommemassen. Drys melblandingen i lidt efter lidt og rør det hele forsigtigt sammen. Fyld massen i en springform (22 cm). Glat overfladen med en dejskraber og bag kagen i en forvarmet ovn på midterste ovnrille ved
200 grader C. alm. ovn i ca. 35-40 min.
Den afkølede kage tages ud af formen og skæres igennem. De afdryppede kirsebær fordeles på den ene bund. Stænk evt. bunden med lidt af saften. Pisk fløden til skum og tilsæt evt. 2 spsk. kirsebærlikør. Fordel 2/3 af flødeskummet over kirsebærrene, læg den anden bund over. Resten af flødeskummet smøres på toppen og kanten af kagen. Drys chokoladekrymmel på kagen og pynt med cocktailbær. |
|
Opskriften er vist 29541 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne