Lammeruller i stærk tomatsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
De nederste 5 cm skæres af kinakålbladene. Bladene koges i letsaltet vand i 2 min. og lægges til tørre på et rent viskestykke.
Kartoflerne skrælles, koges, moses og blandes med det sammenpiskede æg, spidskommen og salt. Løg og hvidløg svitses på en pande i olien. Lammekød og peberfrugt tilsættes, og det hele steger videre i et par minutter, Smages til med salt og peber. På hvert kinakålsblad lægges 2-3 spsk. kartoffelmasse, som fordeles til en lille firkant (ca. 8x8 cm). Derefter kommes lammefyldet på kartoffelmassen. Det hele rulles forsigtigt sammen - sørg også for at siderne er lukket. Rullerne lægges med åbningen nedad i et stort ildfast fad. Saucen laves. Tomaterne moses let og hældes i en gryde og gives et opkog sammen med tabasco og salt. Saucen hældes ved ruller - men ikke på rullerne. Dæk fadet med stanniol og sæt det i ovnen i 25 min. ved 200 grader. Anrettes i dybe tallerkener først med tomatsauce og derefter med to ruller ovenpå. Serveres med brød. Tips: Kan anvendes som hovedret. Server da 2 til 3 ruller pr. person |
|
Opskriften er vist 7780 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne