Lammeruller i stærk tomatsauce

Lammeruller i stærk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 store, hele blade kinakål
 
800 g.kartofler
1 æg
1 tsk.groft salt
2 tsk.pulveriseret spidskommen
 
 Fyld:
1 spsk.olie
300 g.meget magert lam skåret i meget små stykker
1 rødpeberfrugt i små tern
1 hakket løg
1 fedhvidløg - presset
1 tsk.groft salt
1 tsk.peber
 
 Sauce:
2 dåserflåede tomater
1 tsk.tabasco
1 tsk.groft salt
 
Opskrift:
De nederste 5 cm skæres af kinakålbladene. Bladene koges i letsaltet vand i 2 min. og lægges til tørre på et rent viskestykke.

Kartoflerne skrælles, koges, moses og blandes med det sammenpiskede æg, spidskommen og salt.

Løg og hvidløg svitses på en pande i olien. Lammekød og peberfrugt tilsættes, og det hele steger videre i et par minutter, Smages til med salt og peber.

På hvert kinakålsblad lægges 2-3 spsk. kartoffelmasse, som fordeles til en lille firkant (ca. 8x8 cm). Derefter kommes lammefyldet på kartoffelmassen. Det hele rulles forsigtigt sammen - sørg også for at siderne er lukket. Rullerne lægges med åbningen nedad i et stort ildfast fad.

Saucen laves. Tomaterne moses let og hældes i en gryde og gives et opkog sammen med tabasco og salt. Saucen hældes ved ruller - men ikke på rullerne.

Dæk fadet med stanniol og sæt det i ovnen i 25 min. ved 200 grader.

Anrettes i dybe tallerkener først med tomatsauce og derefter med to ruller ovenpå. Serveres med brød.

Tips:

Kan anvendes som hovedret. Server da 2 til 3 ruller pr. person





karakterer:
Opskriften er vist 7779 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu