Zelestes riskager med kirsebær

Zelestes riskager med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.risgryn
5 dl.mælk
2 Vaniljestang
 
75 g.sukker
3 æggehvider
250 g.syltede kirsebær
10 g.maizena
 
Opskrift:
Risgryn, mælk og vanille bringes i kog under omrøring og hældes i en ildfast skål. Sæt den i en varm ovn, 150 grader i 35 minutter. Afkøles.

Når grøden er afkølet, røres æggehvider og sukker i. Brun lidt smør på en pande, form den bagte risengrød, som til klatkager, og steg til de bliver gyldne.

Sigt kirsebær fra lagen, der bringes i kog og tilsættes maizena (udrørt i lidt vand) under piskning. Kog lagen igennem og tilsæt kirsebærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 13395 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu