Mørk kirsebærkage
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hæld kirsebærrene i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Mal mandler og nødder.
Rør margarine og sukker godt sammen. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Tilsæt citronsaft.
Bland kanel, mel og bagepulver og vend det forsigtigt i sammen med mandler og nødder.
Smelt chokoladen, lad den svale og rør den i.
Pisk æggehviderne meget stive. Rør ca. 1/3 i dejen for at blødegøre den, og vend forsigtigt resten i.
Kom dejen i velsmurt springform (24-26 cm i diameter). Læg kirsebærrene på dejen.
Bag kagen 1-1¼ time ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Sigt et lag cacao over den kolde kage.
Læg en kageserviet (med huller) over og drys med sukker eller sigt flormelis over. Fjern servietten, så er der et fint mønster.
|
|
Opskriften er vist 11185 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne