Kirsebærsauce
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Højtid: Jul Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 15 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Saften sigtes fra kirsebærrene.
Saften og evt. citronskiver og hel kanel blandes og koges igennem et par minutter.
Saucen jævnes med kartoffelmel eller maizena rørt op i lidt vand (til tilpads tykkelse, det er ikke sikker du skal bruge det hele). Kan evt. smages til med kirsebærlikør eller rom, må ikke koge herefter. De syltede kirsebær tilsættes den jævnede sovs og serveres lun til risalamande. Tips: Hvis du ønsker at sylte dine egne kirsebær? finder du opskriften lige her |
Kirsebærsovs til risalamanden
|
Opskriften er vist 93250 gange,
og udskrevet 1376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2019-11-09 00:00:00 Hej Birgitte Mener ikke det er nødvendigt at fryse bærrene, de er jo syltede og indeholder en del sukker så de kan hældes tilbage på glasset. anonym - 2015-07-20 13:40:48 Jeg står med en ordentlig bunke kirsebær og vil stolt dem så de kan bruges til jul. Jeg har en udstener men kan ikke se nogle opskrifter hvor bærrene er udstenet. Det kunne da være rart at være fri for at skulle spytte sten fra. birgitte - 2009-09-03 09:02:20 Kan det fryses? Kaj-Ole og Kirsten - 2009-08-21 09:25:52 Vi lavede denne kirsebærsovs til en Julefest! Mmmmmmh! MUMS! den smagte bare fantastisk godt! Kaj-Ole og Kirsten, 61 år, Aalborg Jeanette - 2007-07-29 08:42:39 Kan man bruge friske kirsebær med samme resultat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne