Nøddekræmmerhuse

Nøddekræmmerhuse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

KagerRet : Kager - Kræmmerhuse

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.smør
85 g.sukker
75 g.hvedemel
3 æggehvider
 reven skal af citron
100 g.smeltet chokolade
100 g.hasselnøddeflager
4 dl.piskefløde
500 g.kirsebærsauce
 
Opskrift:
Rør smør og sukker blødt. Rør mel og citronskal i. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir. Bag dem i ovnen ved ca. 160C i 5-10 min. til de er gyldne. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.





karakterer:
Opskriften er vist 10380 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det fremgår ikke hvor mange der er dej til. Når man laver 6 af en portion er 10 minutter ikke nok, og de bliver ikke hårde nok. Skal af ½ citron passer til denne opskrift.