Nøddekræmmerhuse
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Rør smør og sukker blødt. Rør mel og citronskal i. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir. Bag dem i ovnen ved ca. 160C i 5-10 min. til de er gyldne. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.
|
|
Opskriften er vist 10380 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Carl Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Det fremgår ikke hvor mange der er dej til. Når man laver 6 af en portion er 10 minutter ikke nok, og de bliver ikke hårde nok. Skal af ½ citron passer til denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne