Frossen yoghurt med kirsebær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud i mælken. Varm mælken forsigtigt op sammen med den tømte vanillestang. Mælken må ikke koge. Lad mælken køle af 10 min. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk lidt mere. Rør den afkølede mælk og yoghurten i æggehviderne.
Hak kirsebærrene groft og vend dem forsigtigt i ismassen.
Frys isen 2 timer, og tag den så ud og pisk den igennem med håndmixeren. Frys den færdig; det tager sandsynligvis til næste dag.
Isen tages ud af fryseren og piskes igennem 15 min inden servering. Stil den tilbage i fryseren indtil servering.
På billedet er isen anrettet i kugler og med pynt af krøller af hvid chokolade. De laves ved at smelte hvid chokolade, komme den smeltede chokolade i et lille kræmmerhus af papir og sprøjte den ud på bagepapir. Det kan også gøres med en spiseske, hvis man er lidt fiks og hurtig på fingrene.
|
|
Opskriften er vist 21246 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis Vedel - 2012-12-17 10:49:34 Er det bare en naturel yoghurt Mille - 2011-11-26 19:57:49 Benjamin, man kan jo også sagtens købe yoghurt fra en ko som har det færdeligt. Der er en grund til at økologi er mere dyrt! Og det er skam også bedre! Utroligt der kan være spørgsmåltegn til sådan noget. Benjamin - 2009-05-27 20:54:53 Hvorfor i alverden skulle det dog være økologisk yoghurt? Almindelig yoghurt er (mindst) lige så godt - og koster det halve :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne