Kirsebæris
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min.
Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle. Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer. Anret isen og pynt med friske kirsebær. |
|
Opskriften er vist 23181 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-13 10:41:45 Kan man bruge kirsebærsovs i stedet for at fremstille kirsebærkompot som beskrevet her? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne