Vanilleis med honningstegte kirsebær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kirsebærrene og lad dem dryppe af og udsten dem.
Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let.
Kom smør på panden og rør smør og honning sammen.
Vend kirsebærrene i blandingen og kog dem godt igennem.
Tag bærrene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig.
Skrab nu med en stor ske æg af vaniljeisen og anret dem i kolde glas.
Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt.
Dekorer med en myntekvist eller citronmelisseblade.
Serveres med det samme.
|
|
Opskriften er vist 10895 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne