Kirsebær i cognac

Kirsebær i cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.syltekirsebær
600 g.sukker
5 dl.cognac
 
Opskrift:
Kirsebærrene må være hele og uden pletter. De skylles, afdryppes og tørres godt, før de lægges i glas og rystes godt sammen.

Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er opløst, og hældes over kirsebærrene. Bærrene skal være helt dækket af lagen.

Glasset eller krukken lukkes straks og stilles mørkt og køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 20900 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu