Kirsebær i cognac
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene må være hele og uden pletter. De skylles, afdryppes og tørres godt, før de lægges i glas og rystes godt sammen.
Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er opløst, og hældes over kirsebærrene. Bærrene skal være helt dækket af lagen. Glasset eller krukken lukkes straks og stilles mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 20900 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne