Lammekølle provencale i tomat

Lammekølle provencale i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storlammekølle
5 - 10 fedhvidløg
 rosmarin
2 kg.kartofler
500 g.løg
2 -3 dåserflåede, hakkede tomater
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i cm-tykke skiver. Stil dem til side. Pil og skiv løgene. Stil også dem til side.

Afpuds køllen. Pil hvidløgene og skær dem i splitter. Stik hvidløgssplitterne ind i køllen ved hjælp af spids skarp urtekniv med 5 cm mellemrum. Fyld hele køllen. Gnid køllen ind i salt og rosmarin.

Læg køllen i opvarmet ovn på rist over bradepande ved 275 gr i 15 min. Efter 15 min kasseres fedtet fra bradepanden og kartoflerne placeres lagvis i denne og tomaterne og løgene blandes deri.
Ovnen sættes ned til 170 grader i 1 1/2 time.

Køllen skæres til og tomat-kartoflerne anrettes i skåle. grøn salat og tzarziki serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 12409 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu