Panna Cotta 03
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblas i blød i koldt vand. Kog under konstant omrøring fløde, sukker og vanille i en gryde i ca. 3 minutter. Afkøl lidt, fjern vanillestang. Rør husblas og rom i.
Fyld portionsformene halvt op med fløden. Stil dem i køleskabet i 15-30 minutter, til fløden er stivnet lidt. Lav nu en pynterand i formene med de halverede bær, langs formene, og fyld den resterende fløde i. Stilles tilbage i køleskabet i minimum 2 timer. Hindbærcreme: Hindbær, Spumante og flormelis, blendes fint i foodprocessor. Smages til med alchermes likør. Kiwicreme: Skræl kiwifrugterne og blend dem i foodprocessoren, sammen med Spumante og flormelis. Smag til med Sambuca. Anretning: Drys fire flade tallerkener med flormelis. Pynt med hindbærcreme. Stil panna cottaen i hindbærcremen. Kom kiwicremen på panna cottaen, pynt med mintblade og pyntebær og arranger frugtvifterne. Tips: for lettere at løsne panna cotta fra formen, stilles formene lidt i varmt vand og løsnes let med en kniv. |
|
Opskriften er vist 21624 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mayju - 2008-12-02 19:59:48 Der skal godt nok mange ingredienser til. Jeg vil anbefale panna cottaen med Hindbærcoulis (superenkelt= blend frosne/friske hindbær med flormelis(må ikke være for sødt!!)brug evt. andre slags bær) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne