Kongelig soufflé med sæsonens bær
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Soufflé:
Mælken koges op med sukkeret. Smør og mel bages sammen og heri hældes forsigtigt mælken. Opbagningen tages af varmen og afkøles let. Æggeblommerne tilsættes én ad gangen. De friske bær vendes forsigtigt i sammen med skovbær-likøren. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. 4 portionsforme smøres med smør og drysses med sukker. (En soufflé skal bages i den form den skal serveres i). Souffléen bages ved jævn varme i 20 minutter i en 180 grader C, varm ovn. Et par minutter før de er færdige, drysses de med flormelis og glaceres til de gyldne. Sauce: Sukker og vand koges til en kraftig sukkerlage. Mango og papaya skrælles og skæres i grove tern. Disse tilsættes sukkerlages, som koges jævn. Saucen blendes og sigtes gennem et klæde, så saucen bliver blank. Smages til med Kirschlikør. Anretning: Souffleérne bæres ind til gæsterne direkte fra ovnen. Anretningsfadet skal stå klart, når souffleérne er færdige. Husk en souffle kan ikke vente på gæsterne, men gæsterne kan godt vente på en souffle. Serveres souffleén ikke med det samme, vil den falde sammen. Tilbehøret kan serveres i små skåle ved siden af. |
|
Opskriften er vist 15872 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-10 18:36:58 Er saucen nødvendig? Eller kan man nøjes med at lave soufflé'en i sig selv? Barbara Erikson - 2009-04-17 15:30:08 God kage, med god konsistens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne