Gratin med kirsebær og nougat
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Cremen:
Kom kaffefløden (gem lidt), sukkeret og nescafeen i en gryde og kog det op. Rør i en skål resten af kaffefløden, æggeblommerne (gem hviderne) og kartoffelmelet sammen. Tilsæt under let piskning den varme fløde til æggeblommerne. Hæld det hele tilbage i gryden og varm det op til kogepunktet under konstant omrøring, til det danner en creme. Lad cremen koge safte et kort øjeblik. Hæld cremen tilbage i skålen gennem en sigte og afkøle den. Udsten kirsebærrene og skær dem i grove tern. Riv nougat'en på et rivejern. Sørg for at nougat'en er godt kold. Sæt varme på grillen.; pisk ca. 1 æggehvide stiv. Vend æggehviden i cremen, så den bliver let og luftig. Vend ligeledes kirsebær og nougat i cremen og kom den i to små gratinskåle eller lignende, som kan tåle at komme under grillen. Strø et fint lag flormelis gennem en sigte over cremen og stil skålene i en stålbakke. Fyld isterninger og koldt vand i stålbakken. Gratinér således cremen i isvand under grillen og servér desserten kold med en varm, gratineret top. |
|
Opskriften er vist 10144 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne