Krydrede kirsebær

Krydrede kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kirsebær
 
 lage:
3 dl.lys vineddike
600 g.sukker
12 helenelliker
4 heleallehånde
2 tsk.atamon
 
Opskrift:
Skyl kirsebærrene. Klip halvdelen af stilken af og læg bærrene i et glas eller en krukke. Kog en lage af vineddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er opløst. Skum og hæld den kogende lage over bærrene, og lad dem trække 2 døgn. Hæld lagen fra og giv den et opkog og tilsæt atamon. Hæld igen lagen over kirsebærrene og luk til med det samme. Lad kirsebærrene trække et par uger før der spises af dem. Velegnet til røget kød, pateer og som snacks.





karakterer:
Opskriften er vist 13079 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu