Krydrede kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kirsebærrene. Klip halvdelen af stilken af og læg bærrene i et glas eller en krukke.
Kog en lage af vineddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er opløst. Skum og hæld den kogende lage over bærrene, og lad dem trække 2 døgn.
Hæld lagen fra og giv den et opkog og tilsæt atamon.
Hæld igen lagen over kirsebærrene og luk til med det samme.
Lad kirsebærrene trække et par uger før der spises af dem.
Velegnet til røget kød, pateer og som snacks.
|
|
Opskriften er vist 13080 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne