Kirsebærkage, fransk
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kirsebærrene og tør dem med køkkenrulle. Fjern stilkene og evt også kernerne.
Giv mælken et opkog og lad den køle. Læg kirsebærrene i en smurt, ovnfast form med høj kant, ca 24 ca i diameter, og drys dem med flormelis. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt melet og spæd med mælken. Rør godt rundt og hæld dejen over kirsebærrene. Bag kagen ved 175º i ca 25 min til overfladen har fået farve. Servér gerne kirsebærkagen lunken, men ikke kold. |
|
Opskriften er vist 13745 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-21 23:20:32 Det er altså en meget dårlig kage.. for mange kirsebær og for lidt kage.. Sorry... det er nærmest som kirsebær i en kage kun af æg.. ellers er det os der har helt fejlet undervejs.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne