Babas med kirsebær

Babas med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 savarinforme
 
½ dl.sødmælk
15 g.gær
3 æg
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
4 dl.hvedemel
100 g.blødt smør eller margarine
 friske eller konserverede kirsebær uden sten
 smør eller margarine til formen
 
 Lage:
3 dl.vand
 dl.sukker
 dl.rom eller romessens
 
Opskrift:
Varm mælken til fingervarme, tilsæt gær og rør til den er opløst. Tilsæt et æg ad gangen samt sukker, salt og hvedemel. Rør dejen jævn og glat.

Kom det bløde fedtstof i klatvis og arbejd det ind i dejen så den bliver ret løs. Stil den til hævning under et klæde i ca 45 min.

Kog vand og sukker sammen til en tyk lage, lad den køle og tilsæt derefter rom.

Smør 10 små, runde forme og fyld dejen i formene med en ske, så de bliver halvt fyldte. Lad dem hæve i yderligere 15 min.

Bages ved 250 grader C i ca 10 min.

Kom lagen over kagerne med en ske mens de endnu er varme og vend dem ud, når de har suget lagen. Fyld hullet med kirsebær.





karakterer:
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu