Babas med kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken til fingervarme, tilsæt gær og rør til den er opløst. Tilsæt et æg ad gangen samt sukker, salt og hvedemel. Rør dejen jævn og glat.
Kom det bløde fedtstof i klatvis og arbejd det ind i dejen så den bliver ret løs. Stil den til hævning under et klæde i ca 45 min. Kog vand og sukker sammen til en tyk lage, lad den køle og tilsæt derefter rom. Smør 10 små, runde forme og fyld dejen i formene med en ske, så de bliver halvt fyldte. Lad dem hæve i yderligere 15 min. Bages ved 250 grader C i ca 10 min. Kom lagen over kagerne med en ske mens de endnu er varme og vend dem ud, når de har suget lagen. Fyld hullet med kirsebær. |
|
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne