Kirsebærsuppe med mynte

Kirsebærsuppe med mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.sure kirsebær
 dl.vand
1-1½ dl.sukker
6 mynteblade, friske
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Skyl kirsebærrene og fjern stenene med en lille kniv eller en blomsterpind. Læg kirsebærrene i en kasseroll, hæld vand og sukker på og kog bærrene i 5-6 min. Skum dem eventuelt. Kom mynten i kasserollen og kog kirsebærrene til de revner og derefter et øjeblik mere. Rør kartoffelmelet ud i vandet og hæld det i suppen i en fin stråle under omrøring. Lad suppen koge 5-6 sek og derefter køle. Servér suppen i dybe tallerkner eller i en stor skål.





karakterer:
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-04 14:40:56
super god opskrift! men vi prøvede at komme 3-4 stk. ingefær, 15-20 blade mynte og lidt etra sukker i...og mums det var lækkert!