Kirsebærsuppe med mynte
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kirsebærrene og fjern stenene med en lille kniv eller en blomsterpind.
Læg kirsebærrene i en kasseroll, hæld vand og sukker på og kog bærrene i 5-6 min. Skum dem eventuelt.
Kom mynten i kasserollen og kog kirsebærrene til de revner og derefter et øjeblik mere.
Rør kartoffelmelet ud i vandet og hæld det i suppen i en fin stråle under omrøring. Lad suppen koge 5-6 sek og derefter køle. Servér suppen i dybe tallerkner eller i en stor skål.
|
|
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer allesø - 2009-08-04 14:40:56 super god opskrift! men vi prøvede at komme 3-4 stk. ingefær, 15-20 blade mynte og lidt etra sukker i...og mums det var lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne