Kirsebær med marengslåg
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Lad kirsebærrene dryppe godt af. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt. Tilsæt rom. Skær isen i skiver og læg den i et ovnfast fad. Kom kirsebærrene over, fordel marengsmassen øverst. Stil fadet under grill til marengsmassen er blevet gylden. Tag desserten ud og server den straks.
|
|
Opskriften er vist 12651 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer AT - 2012-12-03 22:29:03 Jeg har lavet desserten for mange år siden. Da skulle kirsebærrene i bunden af det ovnfaste fad, og det anbefaledes at isen var skivet på forhånd så den var stivfrosset når marengsmassen blev bredt ud over isen. Det fungerede fint - kirsebærrene og væsken har isoleret isen fra det varme fad. Har netop "genfundet" opskriften overvejer den til nytårsaften. nit - 2009-07-23 21:38:42 utrolig nem at lave , men der skal et meget tykt lag is i bunden , og ikke så tykt et lag marengs for ikke isen skal smelte totalt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne