Coupe Martinique
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Skær bananerne i tykke skiver, der dryppes med citronsaft. Læg små kugler af vaniljeis og chokoladeis i portionsglas og fordel bananskiver og kirsebær over. Pisk fløden til chokoladesaucen. Smelt chokoladen over vandbad og rør den i flødeskummet, der hældes over is og frugter.
Pisk den resterende fløde der bruges til pynt. |
|
Opskriften er vist 10741 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne