Ostehindbærcoupe
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Striml en del af appelsinskallen med et juliennejern og riv resten af skallen med et rivejern. Pres saften af appelsinen. Pisk flødeosten sammen med saften, den revne appelsinskal, flormelis samt spiritus til en glat creme. Skyl hindbærrene og lad dem dryppe af. Fordel hindbærrene i to portionsglas og hæld ostecremen over og pynt med den strimlede appelsinskal.
|
|
Opskriften er vist 9115 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne