Lammekølle provencale 02

Lammekølle provencale 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammekølle
 salt
 friskkværnet peber
 smør
750 g.skrællede kartofler
3 fedhvidløg
2 bundtpersille
4 dl.suppe eller kalvefond
 
Opskrift:
Lammekøllen gnides med salt og peber og smøres med lidt smør. Kartoflerne skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes.

Kartoflerne lægges lagvis i et stort ovnfast fad eller bradepande. Der krydres med persille og hvidløg samt salt og peber mellem lagene.

Suppen hældes over, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stegen sættes i ovnen ved 200° og steges ca. 1 1/2 time.

Stegen skæres for ved bordet. Ønsker man at skære for i køkkenet, anrettes kødskiverne ovenpå kartoflerne.

Tips:

Husk at afpudse lammekøllen for fedt.





karakterer:
Opskriften er vist 19713 gange,
og udskrevet 611 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god opskrift