Sagosuppe, rød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog. Grynene drysses i under omrøring. Valsede gryn koges 2-5 min., knækkede sago gryn koges 20-40 min. efter finheden. Citronskallen koges med. Suppen smages til med saft. Skoldede rosiner, udblødte svesker eller syltede kirsebær gives et opkog deri. Sukker og evt. vaniljesukker tilsættes efter smag.
|
|
Opskriften er vist 26720 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2016-01-07 08:40:14 Jeg køber sagogryn i spar, ellers kan bruges Tapioca Pearls fra asiatiske købmænd Kirsten Johansen - 2016-01-04 14:27:17 Hvor kan man døbe sago gryn??? anette - 2009-07-30 22:49:29 sago gryn kan man få i brugsen inger.harbo - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kan jeg købe ægte sagogryn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne