Byggrynssødsuppe (dessert)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog. Grynene drysses i under omrøring. Knækkede byggryn koges 40-50 min. Valsede byggryn koges 2-5 min. Citronskallen koges med.
Suppen smages til med saft (vi bruger Ribena). Skoldede rosiner, udblødte svesker eller syltede kirsebær gives et opkog deri. Sukker og evt. vanilje tilsættes efter smag. |
|
Opskriften er vist 17099 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne