Brødsuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørt brød skæres i firkanter, der udbløde i vandet 1 døgn.
Koges 10-20 min. og pureres. Suppen koges med citron og rosiner og smages til med saft og sukker. Flødeskum, smagt til med vaniljesukker, kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 26158 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne