Snehvidesalat
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : |
|
|
Flødeskum smages til med moset banan, honning og citronsaft. Æblet vaskes, skæres i terninger og blandes i flødeskummet, der lægges på et fad. Røde kirsebær lægges i striber på salaten. Langs kanten lægges udblødte svesker. Sveskerne udblødes 1-2 døgn i lidt sukkervand med citronsaft, stenene fjernes og erstattes med skoldede, smuttede mandler.
|
|
Opskriften er vist 12228 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne