Sachertærte 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smeltes sammen med smør eller margarine over vandbad. Sukkeret drysses i. Derefter tilsættes æggeblommer, vaniljesukker og mel, og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Dejen kommes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn ca. 50 min. ved 180 gr. Afkøles og deles i 2 lag og lægges sammen med abrikos- eller kirsebærmarmelade. Overtrækchokoladen smeltes over vandbad, og kagen overtrækkes hermed.
|
|
Opskriften er vist 12100 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne