Henkogte kirsebær

Henkogte kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Til 1 liter glas beregnes:
 
700 g.bær med sten
 
 Lage:
2 dl.vand
250 g.sukker eller 1 kg udstenede bær,
350-450 g.sukker
 
Opskrift:
Frugt og evt. lage fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 gr i vand eller ved 140 gr i ovn. Langsom opvarmning og afkøling.





karakterer:
Opskriften er vist 27358 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu