Rå kirsebærsaft
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene skylles, hvis det er nødvendigt. Bær, sukker, citronsyre og Atamon lægges i en krukke, der dækkes til og stilles koldt/køleskab 1 døgn. Der røres dagligt i syltetøjet, til sukkeret er smeltet og saften er klar. Saften hænges til afdrypning i en saftpose 1/2 - 1 døgn og fyldes på Atamonskyllede flasker, der lukkes til dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 16051 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne