Rå kirsebærsaft

Rå kirsebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.sure syltebær
500 g.sukker
1 tsk.citronsyre
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Bærrene skylles, hvis det er nødvendigt. Bær, sukker, citronsyre og Atamon lægges i en krukke, der dækkes til og stilles koldt/køleskab 1 døgn. Der røres dagligt i syltetøjet, til sukkeret er smeltet og saften er klar. Saften hænges til afdrypning i en saftpose 1/2 - 1 døgn og fyldes på Atamonskyllede flasker, der lukkes til dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 16051 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu