Lammekød i karry 02

Lammekød i karry 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammesmåkød
3 spsk.hvedemel
10 g.smør
2 spsk.olie
1-2 spsk.karry
1 stortløg
 groft salt
 peber fra kværn
3 dl.vand
1 dl.hvidvin
0.5 tsk.koriander eller et par friske kviste
2 spsk.citronsaft
4 gulerødder
300 g.squash
1 spsk.citronskal, reven
 
Opskrift:
Skær lammekødet ud i terninger. Rens løget og skær det i terninger. Rens gulerødder og squash og skær dem i stykker på tykkelse med mønter.

Bland kødet med mel. Det gøres let i en plastpose. Smelt fedtstoffet i en gryde. Kom karryen i fedtstoffet. Brun kød og løg. Kom koriander, salt og lidt peber ved. Hæld vand og hvidvin ved. Lad det småkoge i ca. 45 min.

Kom gulerods- og squashstykkerne i gryden. Lad det småkoge til kød og grøntsager er møre, ca. 20 min.

Smag retten til med citronsaft og citronskal.

Server med løse ris og chutney.





karakterer:
Opskriften er vist 8733 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu