Lammekød i karry 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet ud i terninger. Rens løget og skær det i terninger. Rens gulerødder og squash og skær dem i stykker på tykkelse med mønter.
Bland kødet med mel. Det gøres let i en plastpose. Smelt fedtstoffet i en gryde. Kom karryen i fedtstoffet. Brun kød og løg. Kom koriander, salt og lidt peber ved. Hæld vand og hvidvin ved. Lad det småkoge i ca. 45 min. Kom gulerods- og squashstykkerne i gryden. Lad det småkoge til kød og grøntsager er møre, ca. 20 min. Smag retten til med citronsaft og citronskal. Server med løse ris og chutney. |
|
Opskriften er vist 8679 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne