Kogt kirsebærsaft
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær og vandet bringes langsomt i kog og koges ved svag varme, til bærrene safter. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret tilsættes, og saften gives et hurtigt opkog. Atamon røres i. Saften fyldes i varme, Atamonskyllede flasker, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 16489 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne