Kirsebær i krydder-eddike

Kirsebær i krydder-eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.syltebær
250 g.farin
0.5 tsk.nelliker
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
1 spsk.Estragon, frisk eller 0.5 tsk. tørrede
5 dl.eddike
2 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Bærrene skylles, udstenes og lægges i en krukke med sukker og krydderier. Eddiken hældes over og stilles koldt. Atamon tilsættes og der røres med mellemrum nogle dage, til sukkeret er smeltet. Krukken dækkes med et klæde og lukkes dagen efter. Syltetøjet skal stå mindst 14 dage, før smagen kan bedømmes.





karakterer:
Opskriften er vist 13685 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu