Kirsebær i rom

Kirsebær i rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
750 g.sukker
1 dl.rom
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Bærrene udstenes. Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. Rom og Atamon tilsættes. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.





karakterer:
Opskriften er vist 34914 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-31 15:48:30
Når krukken er stillet koldt, skal der omrøres dagligt indtil sukkeret er opløst. :-) Så giver sidste sætning mening igen. Opskriften ser ud til at være fra den gamle grønne syltebog ;-)

  -   2009-07-30 14:23:14
Der står heller ikke noget om, hvor længe det skal stå i køleskabet...

  -   2008-08-07 10:34:14
Sidste sætning giver ikke mening, idet der ikke tidligere står noget om omrøring!