Kirsebær i rom
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene udstenes. Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. Rom og Atamon tilsættes. Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.
|
|
Opskriften er vist 35050 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Vangsborg - 2012-07-31 15:48:30 Når krukken er stillet koldt, skal der omrøres dagligt indtil sukkeret er opløst. :-) Så giver sidste sætning mening igen. Opskriften ser ud til at være fra den gamle grønne syltebog ;-) Helle - 2009-07-30 14:23:14 Der står heller ikke noget om, hvor længe det skal stå i køleskabet... Tine - 2008-08-07 10:34:14 Sidste sætning giver ikke mening, idet der ikke tidligere står noget om omrøring! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne