Råsyltede kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
De udstenede bær, eddike eller vin, samt sukker og Atamon drysses lagvis i en krukke/glas. Der røres med mellemrum nogle dage til sukkeret er smeltet, og lagen er klar. Stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.
|
|
Opskriften er vist 24826 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte mor Bomholt 👄 - 2018-07-04 14:12:14 Lyde godt . Det skal jeg prøve med mine dejlige kirsebær 🍒 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne