Kirsebær med græskar eller melon
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene skylles og udstenes. Kirsebær, græskar- eller melonkød, skåret i firkanter eller boret ud med et græskarbor, lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Syltetøjet bringes i kog over svag varme og koges sagte 10 min. Atamon røres i. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 13005 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne