Kirsebær med græskar eller melon

Kirsebær med græskar eller melon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røde, sure kirsebær
500 g.græskarkød eller 500 g melon uden skal og kerner
500 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Kirsebærrene skylles og udstenes. Kirsebær, græskar- eller melonkød, skåret i firkanter eller boret ud med et græskarbor, lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Syltetøjet bringes i kog over svag varme og koges sagte 10 min. Atamon røres i. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 13001 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu