Kirsebær-fersken syltetøj
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene udstenes. Fersknerne skoldes, flås og halveres. Stenene fjernes. Ferskenkødet skæres i halve både, blandes med kirsebær, og det meste af sukkeret. Eddike og vand hældes over. Gryden stilles lunt, til det safter. Syltetøjet varmes langsomt, til sukkeret er helt smeltet og koges derpå sagte 15 min. Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses i. Kogetid: 2 min. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 14241 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne