Cocktailbær af kirsebær

Cocktailbær af kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Moreller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.skyggemoreller
1 dl.vand
200 g.sukker
0.5 dl.cognac eller rom
1 dl.lys likør
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De rensede bær udstenes og fyldes i små glas. Vand og sukker gives et opkog, afkøles og blandes med spiritus, likør og Atamon. Lagen hældes over. Glassene lukkes til og stilles koldt. La gringstid 3 måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 35476 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu