Cocktailbær af kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Moreller Indsendt : Red : |
|
|
De rensede bær udstenes og fyldes i små glas. Vand og sukker gives et opkog, afkøles og blandes med spiritus, likør og Atamon. Lagen hældes over. Glassene lukkes til og stilles koldt. La gringstid 3 måneder.
|
|
Opskriften er vist 35476 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne