Kirsebærsyltetøj

Kirsebærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebærsyltetøj, billede 4 Kirsebærsyltetøj, billede 1 Kirsebærsyltetøj, billede 2 Kirsebærsyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
675 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Bærrene udstenes. Bland kirsebærrene og sukker i en tykbundet gryde. Lad det trække et par timer. Bringes derefter i kog ved svag varme og holdes på kogepunktet i ca. 10 min. Skummes og tilsættes Atamon. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 107001 gange,
og udskrevet 1322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13781 (3281 kcal)
KJ pr. Portion 13781 (3281 kcal)
Vægt ialt 1675 gram
Vægt pr. Portion 1675 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 822 KJ (195 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 47.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-22 09:09:05
Der skummes når der ved kogning kommer skum oven på synten... Skummet fjernes, hvilket kaldes at sylten skummes.

  -   2013-11-30 00:02:36
Hvorfor kommer den ret frem, når der er valgt Lav-Kulhydrat!?

  -   2012-07-14 10:51:24
Hvad betyder det at det skummes?