Kirsebærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene udstenes. Bland kirsebærrene og sukker i en tykbundet gryde. Lad det trække et par timer. Bringes derefter i kog ved svag varme og holdes på kogepunktet i ca. 10 min. Skummes og tilsættes Atamon. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 107001 gange,
og udskrevet 1322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Duplex - 2015-07-22 09:09:05 Der skummes når der ved kogning kommer skum oven på synten... Skummet fjernes, hvilket kaldes at sylten skummes. Mr Culinary - 2013-11-30 00:02:36 Hvorfor kommer den ret frem, når der er valgt Lav-Kulhydrat!? Camilla - 2012-07-14 10:51:24 Hvad betyder det at det skummes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne