Lammekoteletter med tyrkiske ris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
I England steger de lammekronen i ovnen og skærer den ud i tykke skiver som koteletter, så der er to ben ved hver kotelet.
Gnid kødet med salt og peber og evt. hvidløg. Læg det i en lille bradepande og sæt det i ovnen 40-45 min. ved 180 grader. Pak kødet i alufolie og lad det trække 10-15 min. Server med Tyrkiske ris. |
|
Opskriften er vist 16213 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-12 09:38:50 der er jo ikke nogen opskrift på de tyrkiske ris?!?! anonym - 2008-03-26 12:44:17 hvor mange personer er det til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne