Kirsebær syltetøj

Kirsebær syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebær syltetøj, billede 4 Kirsebær syltetøj, billede 1 Kirsebær syltetøj, billede 2 Kirsebær syltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.sylte-kirsebær
625 g.sukker
0.5 dl.eddike
1.5 dl.vand
2-3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Bærrene udstenes. Vand, eddike og sukker hældes over. Syltetøjet bringes i kog over svag varme ca. 10 min.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring og koger endnu 2 min. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.

Syltetøjet kan serveres som sauce til buddinger og ris á la mande.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsyltetøj

karakterer:
Opskriften er vist 35900 gange,
og udskrevet 580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-18 11:05:53
Hvor lang tid kan den holde sig??