Kirsebær syltetøj
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene udstenes. Vand, eddike og sukker hældes over. Syltetøjet bringes i kog over svag varme ca. 10 min.
Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring og koger endnu 2 min. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes. Syltetøjet kan serveres som sauce til buddinger og ris á la mande. |
|
Opskriften er vist 35990 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2011-07-18 11:05:53 Hvor lang tid kan den holde sig?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne