Avocadosalat med krydderurtebrød

Avocadosalat med krydderurtebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salat:
4 avocadoer
 citronsaft
2 bøftomater
 salat f.eks. radichio og iceberg
 pinjekerner eller hakkede nødder
 
 Dressing:
3 deleolie
1 delkryddervineddike
 salt
 hvid peber
 
 brød:
6 skiversandwichbrød
5 spsk.olivenolie
2 spsk.hakkede friske krydderurter f.eks. persille, purløg, basilikum.
1 fedhvidløg
 evt. nogle syltede grønne peberkorn (madagaskarpeber)
 salt
 peber.
 
Opskrift:
Olien til krydderurtebrødene forberedes. Krydderierne, hvidløg, maste madagaskarpeber og olien røres sammen. Smages til med salt og peber. Sandwichbrødene smøres med krydderolieblandingen og trækker mens avocadosalaten forberedes. Avocadoerne udstenes og skæres i både. Skindet fjernes (nemmest med en ske). Vendes i citronsaft for at hindre misfarvning. Tomaterne skæres i tynde skiver. Salaten skæres fint og fordeles på tallerkenerne. Tomatskiverne fordeles og avocadoerne anrettes på toppen. Pinjekernerne eller de hakkede nødder ristes let på en tør pande og fordeles over avocadosalaten. Dressingen hældes over. Sandwichbrødene ristes med den smurte side nedad på en tør varm pande en ad gangen. Pres brødet med en palet, så olien trænger igennem brødet. Vendes når siden er gylden og sprød. Skæres i trekanter og serveres straks med avocadosalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 33486 gange,
og udskrevet 722 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu