Basilikummarinerede rabarber med rabarbersorbet
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Marinerede rabarber:
Skær rabarberne i stykker og kom dem i en skål. Alle ingredienserne koges sammen (basilikum: kun stilkene), smages til med limesaften. Hæld den kogende lage over rabarberne. Er rabarberne ikke møre, skal lagen koges op igen og hældes over anden gang. Afkøles. 2 dl af lagen sigtes i en gryde og koges til en sirup sammen med de 200 g. sukker. Afkøles. De hakkede basilikumblade tilsættes. Sorbet: Skær rabarberne i små stykker og put dem i gryden med de andre ingredienser. Koges, til rabarberne er møre, derefter blendes de, og grøden sigtes. Fryses i ismaskine. Servering: Sigt rabarberne fra lagen og vend dem i siruppen. Server rabarberne sammen med sorbeten. |
|
Opskriften er vist 20709 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Sygeligt sød dessert. Pikant basilkumsmag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne