Appelsiner à la Hans
Hovedingrediens : Frugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Skræl appelsinen med en kniv, sørg for at få alle hvide hinder skåret væk. Skær skiver af appelsinen og læg dem på et lille fad eller en tallerken. Rist nødderne lysebrune i lidt smør, rør i dem konstant så de ikke bliver brændte på nogen af siderne. Drys nødderne over appelsinskiverne. Pisk æggeblommerne over vandbad med hvidvin, sukker og lidt citronsaft. Pisk konstant til en tyk, luftig og lækker sabayonne. Pas på den ikke bliver for varm så æggene koagulerer.
Anretning: Hæld sabayonnen over appelsineskiverne. |
|
Opskriften er vist 11645 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne