Den skønne chokoladesovs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm smør, 1 1/2 dl piskefløde, sukker og sirup under omrøring. Når det bobler, dufter af karamel og er blevet tykkere, slukkes for varmen. I en anden gryde smeltes de to slags chokolade forsigtigt i 1/2 dl piskefløde. Rør vanilje, Nescafé og rom i. Når chokoladen er smeltet, hældes karamellen i chokoladeblandingen, og det hældes røres, indtil massen er ensartet.
Servér den varme Chokoladesauce på vaniljeis, pandekager eller hvad som helst. Eventuelle rester af sovsen kan opvarmes forsigtigt eller smøres på brød, eller hvad man synes. |
|
Opskriften er vist 33617 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Rie - 2010-07-25 20:14:28 Super nem at lave og smager helt fantastisk :o) Frimann - 2009-12-11 17:04:53 Den er helt igennem og fuldstændig FANTASTISK!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne