Den skønne chokoladesovs

Den skønne chokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
1.5 dl.piskefløde
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.sukker
0.5 dl.Sirup, lys
50 g.lys chokolade
50 g.mørk chokolade
1 tsk.vanille
1 spsk.mørk rom (kan undlades)
1 tsk.nescafé (kan undlades)
 
Opskrift:
Opvarm smør, 1 1/2 dl piskefløde, sukker og sirup under omrøring. Når det bobler, dufter af karamel og er blevet tykkere, slukkes for varmen. I en anden gryde smeltes de to slags chokolade forsigtigt i 1/2 dl piskefløde. Rør vanilje, Nescafé og rom i. Når chokoladen er smeltet, hældes karamellen i chokoladeblandingen, og det hældes røres, indtil massen er ensartet.

Servér den varme Chokoladesauce på vaniljeis, pandekager eller hvad som helst. Eventuelle rester af sovsen kan opvarmes forsigtigt eller smøres på brød, eller hvad man synes.





karakterer:
Opskriften er vist 33721 gange,
og udskrevet 658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-25 20:14:28
Super nem at lave og smager helt fantastisk :o)

  -   2009-12-11 17:04:53
Den er helt igennem og fuldstændig FANTASTISK!!!!!!!